Het AAnkleden van de straten

Lokale overheden zijn voortdurend opzoek naar manieren om te communiceren met de inwoners en bezoekers van hun steden en gemeenten. Bay Media’s bachehoudersysteem service biedt hiervoor een ideaal platform om te communiceren/promotie te voeren op een efficiënte en impactvolle manier. Het bachehoudersysteem dat Bay Media aanbiedt kan gebruikt worden voor de promotie van alle soorten boodschappen die de stads- en gemeentebesturen willen overbrengen. Of het nu gaat over een kerstmarkt of een wielrennersevenement, Bay Media’s bachen kunnen allereerst gebruikt worden om specifieke  bevolkingsgroepen en –gebieden, met op maat gemaakte boodschappen aan te spreken. Een tweede manier om bachen te gebruiken, is een boodschap over brengen door het gebruik van een algemene campagne over de hele stad/gemeente.

De huidige situatie is dat de lokale autoriteiten primitieve bachehouders kopen en het drukwerk, het installeren en verwijderen in afzonderlijke transacties moeten uitvoeren. Het meest voorkomende probleem bij dit proces, is dat het niet duidelijk is wie verantwoordelijk is bij beschadiging of het bezwijken van de bachen, door de vele betrokken partijen. Dit proces is niet alleen heel kostelijk en tijdrovend, maar geeft ook vaak onbevredigende resultaten.

PMG_WEB.jpg

UW Keypartner

Bay Media leveren met hun gepatenteerde StormSpill ® bachehoudersystemen en hun A tot Z opleveringsdienst, een ideale oplossing voor lokale autoriteiten. Als de officiële bachehoudersysteem leverancier van meer dan 2/3 van de UK gemeenten/steden, kan Bay Media de bachen perfect afstemmen op de communicatiestrategie van elke individuele autoriteit.  De planningen en ontwerpen kunnen variëren naargelang de soort boodschap van de campagne. Het kan gaan om civiele boodschappen, evenement gerelateerde communicatie of volledige campagnes. Deze dingen worden vooraf besproken en geschematiseerd, zodat er een duidelijk beeld gevormd wordt van wat er verwacht kan worden. Het is uw bestek, u beslist volledig over de parameters.
 

Charlie and the chocolate factory (8)_WEB.jpg

ALS U GEÏNTERESSEERD BENT IN HET AANKLEDEN VAN UW STRATEN, KLIK DAN HIER