ONZe Service

Er bestaan andere leveranciers van bachehoudersystemen, maar zij leveren niet dezelfde service. Bay Media daarentegen, biedt een volledig service aan van A tot Z. 

Maw, onze service bestaat uit:

       Een pre-stadsonderzoek met de lokale autoriteiten
       Beheer betreffende toestemmingen voor het gebruik van de palen/lantaarnpalen
       De organisatie van constructiettesten waar nodig*
       Advertentie verkoop
       Grafisch ontwerp in-huis
       Dubbelzjdig bache drukwerk van hoge kwaliteit
       Bachehoudersysteem installatie met het nodige verkeersbeheer
       Gratis onderhoud van de installaties
       Bachehoudersysteem verwijdering
       Nazorg campagne

We maken altijd gebruik van de lokale economie om onze activiteiten te ontwikkelen en om onze campagnes efficiënt te beheren. Dit houdt in dat we gebruik maken van lokale drukkerijen en werkkrachten. De lokale werkkrachten zijn door ons geselecteerd en opgeleid waardoor we een correcte uitvoering en onderhoud van de campagnes kunnen verzekeren.

*deze testen zijn uitgevoerd door een onafhankelijk organisatie.

Installed_Crane_WEB.png

Ons product

onze bachehoudersystemen StormSpill® 

Wij zijn de exclusieve leveranciers en uitvoerdersvan het Stormspill® systeem in Europa. Deze technologie, bestaand uit een unieke technologie, reduceert de druk op de paal en is bestand tegen extreme weersomstandigheden. Ons systeem laat u toe om het hele jaar door te communiceren en biedt een hoge visuele kwaliteit aan.

Onze baches

In 2013, ontwikkelde Bay Media’s onderzoeksteam een geweven structuur voor het uiteinde van de bachen, zodat de nood voor een sluitingslus zou wegvallen. De voordelen hiervan zijn dat de sterkte van de bachen bijna 3 keer beter wordt en de stormschade en onderhoudskosten worden naar een minimum gereduceerd. Onze bachen worden geprint op 750g/m2 PVC, waardoor men extreem hoge visuele kwaliteit met diverse ontwerpen op elke zijde kan garanderen. 

Installatieproces 

Bay Media voert alle bachehouder installaties uit door het inzetten van getrainde installatieteams met gehele verkeersbeheer rekening houdend met alle regels van de lokale autoriteiten. Dit zorgt ervoor dat de installaties volgens de hoogste kwaliteitseisen uitgevoerd zullen worden, of het nu gaat om een installatie in een klein dorp of in een grootstad in België. De palen waarop de installaties worden uitgevoerd, worden behoedt tegen beschadiging dankzij een beveiligingslaag tussen de paal en de bachehouder. Dit is iets waar andere leveranciers geen rekening mee houden, of geen gepaste techniek voor ontwikkeld hebben.

Onderhoudsbeheer

Voor elke volledige installatie door 1 van onze teams op onze StormSpill® systemen kan u genieten tot een garantie van 12 maanden vanaf de campagne start. In het geval dat bachen beschadigd zouden worden door ongunstige weersomstandigheden, zal Bay Media gratis en voor niks de bachen herstellen of vervangen. Dit om te vermijden dat de straten er onverzorgd uitzien. De werking van onze garantie is heel eenvoudig: 12 maanden hernieuwbare installaties vanaf de laatste campagnedatum. 

Als u GEÏnteresseerd bend in het AAnkleden Van UW straten, klik dan Hier